Beleggingsfondsen/Fondsvergelijker | Legal & General

Beleggingsfondsen/Fondsvergelijker

U kunt hieronder de actuele koersen bekijken van de beleggingsfondsen die Legal & General aanbiedt. Ook kunt u de fondsen met elkaar vergelijken op rendement, risico en kosten.

U kunt het fondsenaanbod overzichtelijker maken door vooraf enkele keuzes te maken. Zo kiest u eerst het product waarvoor u fondsen wilt selecteren: een bancair product, een individuele levensverzekering, het Prisma Pensioen (collectieve pensioenregeling) of het Nova Top Pensioen (individuele pensioenregeling). U kunt vervolgens nog verder selecteren op beleggingscategorie: garantie-, aandelen-, obligatie-, mix- of geldmarktfondsen. U kunt ook zoeken op fondsgroep. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld alleen wilt beleggen in fondsen van één aanbieder.

Daarna kunt u een aantal fondsen aanklikken en vergelijken op rendement, risico en kosten. Van elk fonds kunt u een volledig rapport printen.

Bekijk meer (koers)informatie over onze garantiefondsen.

Informatie over historisch fondsrendement en kosten van Legal & General vindt u door op één van de onderstaande links te klikken:

Orders

Als u een fonds wilt aan- of verkopen dan kan dat. Heeft u een verzekering waarin u belegt, dan worden opdrachten die wij vóór 24.00 uur via Extranet ontvangen, de daarop volgende beursdag verwerkt. Bovendien ontvangt u een korting van 50% op de aan- en verkoopkosten als u een opdracht geeft via Extranet. U kunt uw opdracht ook doorgeven door het switchformulier naar ons toe te sturen.