Legal & General wordt Scildon | Legal & General Legal & General wordt Scildon | Legal & General

Legal & General wordt Scildon

Op 1 juli 2017 verandert Legal & General Nederland van naam. Ons moederbedrijf in het Verenigd Koninkrijk – Legal & General Group plc – heeft ervoor gekozen niet langer actief te zijn op het Europese vasteland. Daarom heeft zij de aandelen van Legal & General Nederland verkocht aan Chesnara Holdings B.V. Chesnara is een Brits verzekeringsbedrijf dat actief is in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara heeft ruim 1 miljoen klanten.

Een nieuwe naam en een nieuw logo

Met de nieuwe aandeelhouder krijgen we ook een nieuwe naam: Scildon. De nieuwe naam is afgeleid van ‘shield’ en ‘skills’ en staat voor bescherming, slagvaardigheid en deskundigheid. In ons logo komt ook de bescherming terug. In ons huidige logo wordt dit al jaren gesymboliseerd door een schild. Het schild staat voor bescherming van de financiële zekerheid van onze klanten. De kleuren oranje, wit en blauw staan voor onze verankering in de Nederlandse samenleving.

image 

Hetzelfde gedreven team

Achter Scildon staan dezelfde mensen als bij Legal & General, die zorgen voor dezelfde hoge kwaliteit van producten en service. Met één doel: klanten helpen bij het realiseren van financiële zekerheid.

In de komende maanden gaan wij onze nieuwe naam doorvoeren in alle systemen. Alle klanten ontvangen van ons een brief, waarin we de naamswijziging onder de aandacht zullen brengen. Uiteraard houden wij u ook via onze website op de hoogte van de ontwikkelingen.